ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

gm gm gm

• enesenes
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Kazanılan Rozetler

need for speed world carım kilitlendi lütfen acarmısınız bir şey yapmadığım halde banlanıyor

Gm
    0

31.12.2014

Link kopyalandı.
  • elmorad21
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

60 Lv Çarım Kitlendi Açarmısınız Lütfenn O Ğ Bey

0

6.1.2015

Link kopyalandı.
  • pasa9090
    Konu: 0 Yanıt: 3
    9 JFP
    Kazanılan Rozetler

meraba arkdaslar bırt need for speep oyuncusu olarak butun hıle kullananları sıkayet edıyorum ve saygıyla anıyorum 4 gun once cHarım ban yedı hıc bır hıle kullanmadım bılgısayarımdada hıc bır sekılde hıc bır oyunun hılesını barındırmadım sprınt yarısında 3. olarak gıdıyordum genelı hılelı yarıscılarla kafa kafaya yarısıyordum ve charım bna yedı SUANDA OYUN OYNAMANIZ YASAKLANMIS DURUMDA LUTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEYIN  yazıyor ne yapmam lazım acıl bılgı lutfen ( NEDEN HILE KULLANANLAR BAN YEMIYORDA BIZIM GIBI MADURLAR BAN YIYIYOR  [:(] (((

0

15.4.2015

Link kopyalandı.
  • pasa9090
    Konu: 0 Yanıt: 3
    9 JFP
    Kazanılan Rozetler

meraba arkdaslar bırt need for speep oyuncusu olarak butun hıle kullananları sıkayet edıyorum ve saygıyla anıyorum 4 gun once cHarım ban yedı hıc bır hıle kullanmadım bılgısayarımdada hıc bır sekılde hıc bır oyunun hılesını barındırmadım sprınt yarısında 3. olarak gıdıyordum genelı hılelı yarıscılarla kafa kafaya yarısıyordum ve charım bna yedı SUANDA OYUN OYNAMANIZ YASAKLANMIS DURUMDA LUTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEYIN  yazıyor ne yapmam lazım acıl bılgı lutfen ( NEDEN HILE KULLANANLAR BAN YEMIYORDA BIZIM GIBI MADURLAR BAN YIYIYOR  [:(] (((

0

15.4.2015

Link kopyalandı.