ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Need for Speed World is currently experiencing a high volume of players in-game.

• uLvann
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Normal Üye
    Kazanılan Rozetler

Öncelikle selam arkadaşlar, fazla uzatmadan derdimi anlatmak istiyorum. Benim sorunum şöyle başlıyor. Bugün oyuna girmeye çalıştım e-posta ve şifremi girdim buraya kadar bir sorun çıkmadı ardından PLAY butonu geldi ve bastığımda bir hata ile karşılaştım. Hata da şunları söylüyor. "Need for Speed World is currently experiencing a high volume of players in-game. Only users who have Priority Access will be able to login. Please note that purchasing SpeedBoost will grant enduring Priority Access and immediate login credentials." Bu hatanın neden olduğunu ve bir çözüm yolunu bilen arkadaş veya arkadaşlarım varsa bu forumda bana yanıt vermelerini istiyorum. Yardım ederseniz çok memnun olurum bugün hiç oyuna giremedim. Şimdiden teşekkürler ve saygılar Need for Speed World kullanıcıları... :)

0

2.2.2014

Link kopyalandı.
  • NeonLight
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Normal Üye
    Kazanılan Rozetler

Aynı sorun bendede oluyo kardeş benim 2 tane çarım var biri apex de diğeri chıcane de apexdekine girmiyor chıcanedekine giriyor bende anlamadım o yazıyı çevirdim şöle bişi çıktı...oyunu - hızlı dünya için ihtiyaç şu anda oyuncuların yüksek hacimli yaşanıyor. Öncelikli erişim giriş mümkün olacak sadece kullanıcılar. Speedboost satın kalıcı Öncelikli Erişim ve acil oturum açma bilgilerini verecektir unutmayın

0

2.2.2014

Link kopyalandı.
  • uLvann
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Normal Üye
    Kazanılan Rozetler

Öncelikle mesajıma yanıt verdiğin için teşekkür ederim kardeşim. Bende seninle aynı server'da oynuyorum. Yani APEX-EU server adresinde ve dün gece birşey keşfettim. Saat gecenin ilerleyen saatleri olduğu zaman, server'a girebiliyorsun ve istediğin gibi oynayabiliyorsun. Sanırım bu olay EA Games firmasının bize yapmış olduğu bir ayrımcılık yüzünden kaynaklanıyor. Kısaca demek istiyorlar ki parayı veren düdüğü çalar, eğer gerçek para ile SpeedBoost alışverişi yaparsan oyuna istediğin zamanda girebilirsin yoksa çok geç saatlerde oynamak zorunda kalırsın gibi bi yaptırım. Oyunlarda nakit olayı elbette var olması gereken birşey oyunun kalkınması için ancak bu kadarına pes diyorum doğrusu. Bu hata konusunda elimizden gelecek bir çözüm yolu yok sanırım. Ya alışveriş yapacağız yada düzelene kadar beklemeye devam edeceğiz ve oyunu oynamayacağız. Tek yapabileceğimiz bu... :(

0

2.2.2014

Link kopyalandı.
  • SERHAT0042
    Konu: 3 Yanıt: 18
    84 JFP
    Normal Üye
    Kazanılan Rozetler

Sana Açıklıyım Arkadaşım Yazdığın yazıda diyor ki : Şuanda  Apex Server'i doludur.SpeedBoost (nakit) Çekenlere önceliklidir. yani oyunun apex serveri dolu. Nakit çekenlere öncelik tanıyorlar.Bu yüzden oyuna giremiyorsun bu hatayı alanlar genellikle Nakit çekmeyenler yada bi seferlik az çekenler içn geçerlidir.  

0

3.2.2014

Link kopyalandı.