ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Video Yarışması Etkinliği Kilitli

• JoyPark
    Konu: 26 Yanıt: 31
    -40 JFP
    Kazanılan Rozetler

Video Yarışması Etkinliği

En güzel reklam videosunu kim hazırlayabilir?

İşte aradığım fırsat bu mu diyorsun?
    Bunu en iyi ben mi yaparım diyorsun?
    Video hazırlamak benim işim, ödülleri ben kapacağım mı diyorsun?
    Eee hadi neyi bekliyorsun? Hadi göster kendini !

Ne yapmanız gerekiyor?

”Drakensang Online Video yarışması” adı halinde bir video yapın.
    Videonuzu YouTube sayfasında yükleyin.
    Videonuzu BURAYA tıklayarak, Resmi Facebook sayfamızdaki Video paylaşımı altında yapabilirsiniz. Kesinlikle video harici yorum atmak yasaktır, uygun olmayan videolar silinecektir.
    Ne kazanabilirsiniz? En iyi 4 katılımcı videosu, isteğe bağlı olarak aşağıdaki fiyatlar üzerinden ''Andermant'' veya "Paket" ile ödüllendirilecektir:

Ödül: 50 Euro
    Ödül: 35 Euro
    Ödül: 20 Euro
    Ödül: 10 Euro

Etkinlik Kriterleri

Video max. 2 dakika olmalı.
    Video-Başlığı altında sadece yarışmaya katılan klipler konulmalı. Diğer konulanlar, uyarı yapılmadan silinecektir!
    Videolar sadece oyun videosu değilde normal hayatınızdan kendi şahsınızın çekmiş olduğu videolar da olabilir.Videonuzu internet cafede, arkadaş çevreniz ile kampüste veya sokakta caddede çekebilirsiniz. Bilgisayar başında oynarken, yaratık keserken, pvp yaparken vb.. Drakensang Online ile alakalı olduğu sürece her şekil video olabilir.
    Unutmayın klibinize ekleyeceğiniz müzik,efekt,yazı geçişleri vb. görsel öğeler size artı puan sağlayacaktır,bu yüzden güzel izlemeye değer video hazırlamaya özen gösteriniz.
    Yarışma 31 Ağustos 2012 Cuma günü 13:00 ' da başlayacak 7 Eylül 2012 Cuma günü 13.00 'da sona erecektir.Değerlerndirme 3 gün sürecek bu süre içinde kurallara uygun olmayan videolar silinecek, silinen videolar forumdan duyurulacaktır. Elemeden geriye kalan videolar ise forumda anket açılarak siz kullanıcıların oylarına sunulacaktır.

0

31.8.2012

Link kopyalandı.